a

a

a

a

a

Deze wedstrijd voor jonge Europese software-ontwerpers is een van de wedstrijden die worden georganiseerd in het kader van het festival "Soft-Qui-Peut", te houden op 4 en 5 april 2003 in het Palais des Congrès van Futuroscope te Poitiers, Frankrijk.
Het doel van de wedstrijd is de ontwerpen van jongeren te promoten en in productie te brengen. Alle soorten digitale producten zijn welkom, mits ze getuigen van de inventiviteit van de maker en blijk geven van een beheersing van een op de inzendingen afgestemd pakket ICT-tools.
De geschiedenis van deze wedstrijd, die al voor de 6e keer wordt gehouden, is rijk aan diversiteit. In de producten die tijdens de wedstrijd gepresenteerd worden zijn alle toepassingsmogelijkheden van het digitaal ontwerpen onderzocht. Om een indruk te krijgen : bekijk de deelnemerslijst en de bijbehorende projecten en het overzicht van de winnaars van het jaar 2000.
Centraal in deze wedstrijd staan dan ook creativiteit, fantasie en precisie, tot uitdrukking gebracht via de meest geavanceerde ICT-tools.
Tijdens het festival in het themapark Futuroscope worden de geselecteerde ontwerpen door de makers zelf aan het publiek gepresenteerd. De winnaars krijgen de door de jury toegekende prijs uitgereikt tijdens de slotceremonie.
De wedstrijd is onderverdeeld in drie categorieën, om recht te kunnen doen aan de vaardigheden van iedere leeftijdsgroep en elk opleidingsniveau. De beste inzending per categorie zal dan ook met een prijs worden bekroond.

© 2002 CRDP de Poitou-Charentes - Tous droits réservés. 6, rue Sainte-Catherine 86 034 Poitiers cedex- Tél. : 05.49.60.67.00 - Téléc. : 05.49.60.67.43